Springe zum Inhalt

Bitcoin-forudsigelser: Hvem tror, ​​at BTC Market Cap kunne ramme $ 5 billioner?

På trods af en global pandemi i år har Bitcoin fortsat med at se eksponentiel vækst og steg 46% YTD. Forskellige Bitcoin-forudsigelser er dukket op for at lukke i år, men hvad med de langsigtede udsigter? En fremtrædende Tesla-investor forudsagde for nylig, at Bitcoins markedsværdi kunne vokse $ 1-5 billioner i de næste 5-10 år. Hvis dette skete, hvordan ville Bitcoin Trader se ud, og hvad er nogle af de forhindringer, BTC skal overvinde for potentielt at komme derhen?

Voksende investering i Bitcoin

Bortset fra detailinvestorer har forskellige institutionelle investorer investeret i Bitcoin i år som en potentiel afdækning mod inflation. En fremtrædende Tesla-investor mener, at denne type følelser kan øge markedsværdien af ​​Bitcoins til $ 1-5 billioner i de næste 5-10 år.
Bullish Prediction on Bitcoin Market Cap

Ifølge en rapport offentliggjort af Yassine Elmandjra, forskningsdirektør hos Ark Invest, kunne Bitcoins markedsværdi vokse 1-5 billioner dollars i de næste fem til ti år. Som et resultat bør investorer ikke ignorere Bitcoin som en aktivklasse. Ark Invest er kendt for sin alt for optimistiske forudsigelse om prisen på Tesla-aktien, en forudsigelse, der betalte sig meget. Indtil videre er prisen på Tesla-aktien vokset fire gange.

Bitcoin er det bedst mulige aktiv i løbet af det sidste årti, med sin pris, der stiger fra $ 0 til en højeste tid omkring $ 20.000. Siden rekordhøjden blev opnået i 2017, er Bitcoins-prisen faldet til et nuværende niveau på $ 10.700. Ark invest er stadig ret optimistisk med hensyn til de næste fem til ti år for Bitcoin. Rapporten hævder, at analyse af Bitcoin har vist, at den er på en tidlig vej til indtægtsgenerering, hvilket medfører et enormt potentiale for påskønnelse.

Bitcoin forudsigelser

Prisstigningen for Bitcoin er steget med + 17.832.037% siden juli 2010. Kilde: KoyFin
Bitcoin forudsigelser - hvad de betyder

På tidspunktet for denne rapport handler Bitcoin i øjeblikket til $ 10.700 med en markedsværdi på $ 198 milliarder. Hvis Ark Invest har ret i deres langsigtede forudsigelser, er det sådan, Bitcoins-prisen kan se ud i en overskuelig fremtid (estimerede tal, der vil afhænge af året, cirkulerende forsyning i eksistens osv. Figurerne nedenfor er ret konservative, hvis man vurderer Bitcoins pris fra 19M cirkulerende forsyning).

  • Bitcoins-pris til en billion dollar markedsværdi = $ 52.631
  • Bitcoins pris på $ 2 billioner markedsværdi = $ 105.263
  • Bitcoins-pris til $ 3 billioner markedsværdi = $ 157.894
  • Bitcoins-pris til $ 4 billioner markedsværdi = $ 210.526
  • Bitcoins-pris til $ 5 billioner markedsværdi = $ 263.157

Analytikerne rådgiver forsigtighed

I 2025 kunne Bitcoin-markedsværdien ramme $ 3 billioner. Imidlertid er analytikerne forsigtige. De beskriver forskellige risici, der kan afspore væksten af ​​Bitcoin. En af dem er usikkerhed i loven. Andre problemer, der kan afspore Bitcoin succes, er de tekniske problemer, der følger med at holde store mængder Bitcoin og over institutionalisering.

Ved spørgsmålet om overinstitutionalisering advarer Elmandjra om, at det kan føre til, at et par centraliserede parter kontrollerer transaktioner. Resultatet er, at det ville ødelægge Bitcoin's hovedværdiforslag, som er decentralisering. Ifølge Elmandjra skal alle disse problemer behandles for at Bitcoin kan nå sit fulde potentiale.

Ark har været bullish på Bitcoin i et stykke tid

Ark har været bullish på Bitcoin i et stykke tid nu. De forpligtede sig først til en solid forpligtelse over for kryptomønten, da den købte aktier i Bitcoin Investment Trust, der blev oprettet af Grayscale i 2015. I 2018 indtjente Ark deres investering i det, de kaldte en kompliceret beslutning. Ifølge virksomhedens embedsmænd blev de tvunget til at udbetale på grund af skattemæssige og lovgivningsmæssige bekymringer og ikke på grund af fordelene ved Bitcoin selv. I starten af ​​2020 beskrev Ark Bitcoin som en konkurrent til de første globale digitale penge. De gentog følelser udtrykt af Elon Musk, Tesla-administrerende direktør.

Uanset om Bitcoin rammer fem billioner eller ej, er det et ventende spil. Rapporten oprettet af Elmandjra hjælper dog med at vise nogle af de svage punkter i Bitcoin, der forhindrer det i at nå sit fulde potentiale. Da disse problemer løses, kan det hjælpe med at nå den forudsagte vækstbane, som ville være af episk andel, hvis målingerne virkelig blev realiserede.