Springe zum Inhalt

Crypto exchange Binance presenterar ny insättningstjänst för Eth2

Crypto exchange Binance sa tisdag att det kommer att gå live med en ny Eth2-fokuserad insättningstjänst den här veckan.

I ett blogginlägg sa utbytet att satsningserbjudandet skulle gå live den 2 december, med dagliga belöningar distribuerade i form av BETH-tokens. Som inlägget förklarar, "BETH symboliserar en användares andel i ETH 2.0-poolen i förhållandet 1: 1. BETH tillåter användare att lösa in ETH i förhållandet 1: 1 när ETH 2.0 fas 1 går i drift."

Meddelandet kommer en dag efter att Coinbase skisserat sina egna planer för Eth2-support, inklusive en planerad insättningstjänst och ett eventuellt handelspar mellan den ursprungliga ETH-token och ETH2-token.

Eth2, även känt som Ethereum 2.0, inledde den inledande fasen av sin lansering i flera steg på tisdag. På tisdag skapades den så kallade fyrkedjan, som fungerar som ett slags dataryggraden för det framväxande nätverket.

Binance sa också att det skulle erbjuda ett dubbelbelöningsprogram mellan 2 december och 16 december för KYC-deltagare.

"Användare som har avslutat KYC före aktivitetsperiodens slut kommer att få en ytterligare belöning i BNB motsvarande det genomsnittliga BNB / ETH-värdet för BETH som tjänats som insatsbelöningar av respektive användare under aktivitetsperioden, vilket effektivt fördubblar varje kvalificerad användares belöning , sade utbytet.