Deze Zuid-Koreaanse stad geeft miljoenen uit om mensen in blokketen experts te veranderen…

Daegu is nog steeds in de race voor blokkaderdominantie.

Daegu, de op drie na grootste stad van Zuid-Korea, kondigde onlangs hun plannen aan om meer dan 6 miljoen dollar uit te trekken voor blokketen- en kunstmatig intelligentieonderwijs.

Volgens Up Korea willen de functionarissen van Daegu een oplossing vinden voor wat zij beschouwen als een „ernstig tekort aan middelen in de kerntechnologieën van de 4e industriële revolutie„. De regering van de stad is van plan om getalenteerde mensen uit andere regio’s naar Daegu te brengen door cursussen aan te bieden in Bitcoin Revolution, AI, en andere big data sectoren.

Daegu’s ICT Innovation Square zal de komende drie jaar toezicht houden op deze gratis blokketencursussen. Up Korea maakte duidelijk dat de onderwijsprogramma’s van Daegu de mogelijkheid bieden om ook ’s avonds en in het weekend te studeren.

In mei bereikte Daegu’s Suseong University een overeenkomst met de Korea Artificial Intelligence Association, oftewel KORAIA, om een blokketen en AI-campus in de stad te creëren. Ze zijn van plan om tegen 2021 les te geven over AI, big data en cloud-gebaseerde technologie.

Author: